Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

Celluliter Behandling


KEENWELLs modeling body system är en annan serie som jag kommer att arbeta med. Denna serie består av olika produkter som används i kroppsbehandlingar som minskar celluliter och verkar fettreducerande på områden som lår/rumpa, buk, armar och dekolletage. Resultatet som förväntas är bland annat en ökad fasthet, lipolys och cirkulation i område

 

Tartkitt för att ta bort celluliter i fas 1 till 3.

Denna behandlig utförs med olika produkter som jobbar tillsammans för att skapa den kemiska process som ger en hög koncentration av aktiva ingredienser i serumtextur med stor töjbarhet och utmärkt absorption.

Behandlingen reducerar celluliter genom att stimulera venös / lymfatisk cirkulation, aktivera reabsorption av ödem och minska kapillär permeabilitet. Det ökar syresättningen av vävnaden och underlättar eliminering av ackumulerat metaboliskt avfall.

HUR DET FUNGERAR

Behandlingens formel innehåller en kombination av växtextrakt, som förbättrar hudens kapillärflöde, både blod och lymfkärl, förstärker kapillärer, balanserar och dränerar överskott av interstitiell vätska, minskar ödem och underlättar dränering av toxiner och ackumulerat metaboliskt avfall. Interstitium är det lilla utrymme som bildas mellan cellerna. Interstitium fylls huvudsakligen med interstitialvätska, som bildas när vätska pressas ut ur kapillärerna

Behandlingen reglerar hormonstimulatorer och förhindrar bildandet av fettavlagringar och omvandlar adipocyter som lagrar lipider i fettförbränning av fettceller för en viktig reducerande och anti-cellulite effekt. Det ökar frisättningen av adiponectin från fettfrisättning för att förbättra metabolismen av toniska fibrer (typ I) och deras mitokondriella aktivitet.


FB IMG 1635256883810 Karin 7FB IMG 1633944727119 Karin 6kroppsbehandlingar 1

 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28 & 76. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram