Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

Skönhetssalong i Eskilstuna

Allt du behöver - och lite till inom skönhet och hälsa

Vår skönhetssalong har en stor mängd av produkter i vårt skönhets- och kroppsvårdssortiment. På vår skönhetssalong i Eskilstuna hittar du produkter för de allra flesta användningsområdena. Att känna sig hel och ren är grundläggande för välbefinnandet men ibland vill man pyssla om sig själv och sin kropp lite extra. Det är inte bara härligt när man ser resultaten utan även rogivande och välgörande för sinnet. Att unna sig en skönhetsbehandling eller gå på massage är något som de allra flesta tycker om. För ömma leder har vi både hård och mjuk helkroppsmassage, sportmassage och halvkroppsmassage för stela och onda nackar, rygg, axlar och kroppen. Vi har flera olika typer av massage som är bra för kroppen och hälsan.

Dock kan det vara så att man inte alltid har råd eller har möjligheten att unna sig denna lyx och då kan det vara en god investering att införskaffa skönhetsprodukter och kroppsvård för hemmabruk. Vår skönhetssalong i Eskilstuna har allt du behöver. Se våra skönhetsprodukter här. Vi erbjuder även en rad olika behandlingar på vår skönhetssalong på Västeråsvägen 40B i Eskilstuna. Det finns två parkeringsplatser utanför salongen för våra kunder.

Vår skönhetssalong erbjuder ett brett sortiment av hög kvalitet till ett bra pris!

Vi vill göra det lätt för dig att hitta allt du behöver inom kroppsvård och massage. Ta en titt på sortimentet så märker du att det mesta inom allt från grundläggande kroppsvård till massage finns på hemsidan. Vår skönhetssalong i Eskilstuna erbjuder:

 • Ansiktsmasker och ansiktsbehandlinga för olika behov.
 • Cellulitbehandling som verkar fettreducerande på områden som lår, rumpa, buk, armar och dekolletage.
 • Specialutvecklade produkter som riktar in sig på ungdomshy samt produkter som är anpassade efter män eller kvinnor. Med åren förändras kroppen och hyn, och vi har även ett specialanpassat sortimentet inom skönhet och hälsa för mogen hy och för vissa fysiska besvär som kan uppstå på äldre dar.
 • Kroppsvårdsprodukter. På vår skönhetssalong hittar du många välgörande produkter som duscholjor, tvålar, ansiktsmasker, krämer och salvor från märken som Rapsodine och Forever.
 • Kosttillskott och drycker från Forever som bidrar till en hälsosam kropp och främjar en aktiv livsstil.
 • Fotvårdsprodukter som är utvecklade för att du ska få de mjukaste och lenaste fötterna.
 • Hårvårdsprodukter som är skonsamma för hår och skalp.

Boka en skönhetsbehandling hos oss i Eskilstuna eller beställ dina produkter på hemsidan


Hej kära kunder!

Skönhetssalong Effiong klassisk massage & body therapy har nu utökat sitt utbud.
Jag 
har genomfört en utbildning där jag har lärt mig att utföra microneedling, lyxiga ansiktsbehandlingar samt cellulitbehandlingar. Nedan följer en presentation av dels vad en ansiktsbehandling är men även de olika märkena och produkterna jag valt att använda. Jag har valt att köpa in produkter från 3 olika högkvalitativa företag för att kunna ge er det bästa resultatet! Jag hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som jag! Vad innehåller en klassisk ansiktsbehandling? En klassisk ansiktsbehandling innehåller oftast rengöring, peeling, portömning, användning av vårdande produkter för din hudtyp, avslappnande ansiktsmassage och en avslutande med mask, serum och kräm. Behandlingen är uppfriskande och ger dig en friskare och renare hud hela vägen ned på djupet samtidigt som du får en stunds avkoppling.

Vad innehåller en klassisk ansiktsbehandling?
En klassisk ansiktsbehandling innehåller oftast rengöring, peeling, portömning, användning av vårdande produkter för din hudtyp, avslappnande ansiktsmassage och en avslutande med mask, serum och kräm. Behandlingen är uppfriskande och ger dig en friskare och renare hud hela vägen ned på djupet samtidigt som du får en stunds avkoppling.

 

PRODUKTER OCH MÄRKEN SOM VÅR SKÖNHETSSALONG ERBJUDER

KEENWELL är ett spanskt företag som specialiserar sig inom hudvård och kosmetik. De har stort fokus på att utveckla produkter som passar alla hudtyper i alla åldrar. De masker jag ska börja använda mig av är ideras serie KEENWELL biológicos + mask alginatos

 • Alginate Mask 101 och 102 - Alginate ansiktsmask är speciellt formulerad för hud som är känslig, rodnar lätt, rosacea och obehag. Den optimerar hydratiseringsnivån och förstärker hudförsvarssystemet samt ger huden en lugnande känsla och komfort, minskar rodnad och rosacea.
 • Alginate Mask 103 + 104 - Alginate ansiktsmask är specifikt formulerad för hud med näringsbrist, uttorkning och tecken på åldrande, både för tidigt och kronologiskt. Den balanserar och håller optimal hydratiserings- och näringsnivåer, återställer hudbarriärfunktionen och förbättrar dess försvarssystem. Den regenererar och vitaliserar, förhindrar och bekämpar för tidigt åldrande.
 • Alginate Mask 105 - Alginate ansiktsmask specifikt formulerad för hud med brist på elasticitet, fasthet, volym och dåligt definierade ansiktskonturer. Den ökar hydreringen och elasticiteten, stimulerar syntesen av kollagen och elastin och gör huden fastare. Det minskar ödem och erytem. Med lyftande effekt för hudregenerering och vitalisering.
 • Alginate Mask 106 - Alginate ansiktsmask speciellt formulerad för att bekämpa oxidativstress, återfuktning orsakad av skadliga effekter av miljöangrepp och solstrålning, vilket orsakar tidigt åldrande. Den balanserar och bibehåller optimal hudfuktighet och elasticitet, med en kraftfull antioxidant och skyddande verkan, ger en jämn hy och lyser upp huden.
 • Alginate Mask 107 - Alginate ansiktsmask speciellt formulerad för hud med grova rynkor och tecken på kronologisk åldrande (med låg östrogen aktivitet). Den balanserar och bibehåller optimal hudfuktighet och elasticitet, samtstärker hudförsvarssystemet med en kraftfull anti-åldrande verkan för att förbättra hudton och fasthet och minska djupa rynkor.
 • Alginate Mask 108 - Alginate ansiktsmask speciellt formulerad för hud med linjer av uttryck (lines of expression), uttorkning och brist på elasticitet. Den balanserar och bibehåller optimal hudfuktighet och elasticitet, ger en kraftfull anti-expression (anti-expression) verkan.
 •  Alginate Mask 109 - Alginate ansiktsmask specifikt formulerad för hud med tecken på oxidativstress, orsakas av miljöangrepp och solstrålning. Den balanserar och bibehåller optimal hudfuktighet och elasticitet, med antioxidant och skyddande verkan, inducerar avkoppling och en känsla av välbefinnande.

KEENWELLs modeling body system är en annan serie som jag kommer att erbjuda i min skönhetssalong. Denna serie består av olika produkter som används i kroppsbehandlingar som minskar celluliter och verkar fettreducerande på områden som lår/rumpa, buk, armar och dekolletage. Resultatet som förväntas är bland annat en ökad fasthet, lipolys och cirkulation i området.

 

Forever living aloe vera är ett märke som jag har sålt i min skönhetssalong och använt under en lång tid. Deras produkter är aloe vera-baserade och framtagna för att möta specifika behov. Deras lyxigare serie Infinite by Forever med Aloe vera verkar återfuktande, skyddande och lugnande. I serien kombineras ingredienser så som peptider, kollagen, naturliga mineraler och växter med den senaste vetenskapen. 

I deras produkt Alpha-E Factor hittas en rad hudvårdande ingredienser som vårdar och lugnar huden samt gör den smidig och len. Dessa härliga droppar hjälper huden att behålla sin fuktighet, och genom att huden blir slät får den också ett ungdomligare utseende.

 

Melli från DR: Makeup är ett svenskt hud & hårvårdsmärke som jag också har sålt i min skönhetssalong och använt under en lång tid. Deras sortiment innehåller en hög koncentration av aktiva ingredienser, som ger en perfekt lösning för alla stadier av hudvård och garanterar omedelbara och långvariga resultat. Varje produkt i Mellis sortiment har utvecklats och är grundligt testade med State-of-the-art laboratorietester. Mellis produkter ger inte enbart behandling utan dessutom uppfyller de många av hudens speciella behov. Deras produkter innehåller bland annat vitaminer(A,B,C,D, E, F) magnesium, sheasmör, avokadoolja och hyaleronsyra.

 

Utöver dessa märken kommer jag även att använda mig av KIOM-MAMask som är en mask från Sydkorea. Masken tillför näring och innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra (HA) är ett kroppseget ämne med stor vattenbindande förmåga. Bland annat fungerar denna substans som fuktgivande smörjmedel och stötdämpande fyllnadsmaterial mellan de elastiska fibrerna ibland annat huden. HA är ansvarig för att upprätthålla fuktbalansen i huden på en lämplig nivå, en av komponenterna som främjar cellförnyelsen.

Välkomna till vår skönhetssalong i Eskilstuna!

Köp 5: Ansiktsbehandlingar på vår skönhetssalong och få 15% rabatt

Hör av er om ni har frågor och boka en tid på vår skönhetssalong i Eskilstuna på Bokadirekt.se
Jag hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som jag!

 

Victorias besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 1 Victorias besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 2 Victorias besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 3 Victorias besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 4Victorias besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 5Victorias besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 6

 
Karins besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 1Karins besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 2Karins besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 5

DY0A1482a188886 Victoria 2 1
Karins besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 3Karins besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 4Karins besök på vår skönhetssalong i Eskilstuna - 5
 
 
 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28 & 76. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram