Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

För mer information ring : 016-551 48 70/ 073-541 02 48

Jag är egen företagare och har F-skattsedel och är registrerad för mervärdesskatt. Jag har också ansvarsförsäkring.

Massage / Vad är massage ?
Stela muskler blir mjuka. Massage kan beskrivas som en systematisk och rytmisk form av beröring. Behandlingen leder till att spända och ömmande muskler slappnar av eller stimuleras. När musklerna mjukas upp får man bättre rörlighet. Man mår bra av massage, bland annat om man har muskelspänningar och muskelvärk. Massage är en mycket gammal och enkel behandlingsmetod. Att massera ett ömmande område är en instinktiv reaktion hos människan. Massage används i hela världen. I österländska kulturer anses massage vara något som alla har nytta av att få regelbundet såväl för kropp som för själ.

effiong foretag

Massage för företag

Svensk klassisk massage
Genom knådningar, tryck och glidningar löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke samt motverkar stress. Du känner dig lugnare,mjukare och rörligare. Jobb som innebär statiska arbetsställningar och monotona rörelser- kanske i kombination med en i övrigt stressig arbetssituation - leder ofta till värk i axlar, rygg och nacke, och även huvudvärk. Detta resulterar inte bara i minskad arbetsglädje för de anställda utan även i ökade kostnader för sjukfrånvaro för företaget.

Värk i nedre delen av ryggen.
Miljontals människor lider av smärta i rygg, något som kan orsakas av övervikt, alltför mjuk säng, dålig kroppshållning, tungt arbete samt brist på fysisk aktivitet,vilket leder till svaga ben - och ryggmuskler. Att förebygga är mycket bättre än att bota, men om du redan
har ont kan massagebehandling hjälpa.

Behandlingstid: 30 min.

Priser för massage behandlingar mot värk 30min
Rygg, nacke och axel massage mot värk 30min 530kr
nacke och axel massage mot värk 30min 440kr
Ryggmassage mot värk 30min 410kr
Priserna är exklusive mervärdesskatt

Värk på jobbet?

Har ni besvär med trötthet, stress och värk på jobbet, värk i axlar, rygg och nacke och även huvudvärk? Detta leder inte bara till minskad arbetsglädje utan också till ökade kostnader för sjukfrånvaro för företaget Då kan regelbunden massage vara lösningen för dig och din personal. Fler och fler företag ser massage som en klar investering för företaget!

Det ska vara enkelt att anlita mig, jag står för allt -- erfarenhet och professionalism som massör, utrustning, planering, uppföljning m.m.

- Ditt företags personal får alltid rätt massage vid rätt tillfälle.
- Ditt företag som kund får individuellt anpassade och speciellt förmånliga prispaket.
- Gemensamt bygger vi upp ett ömsesidigt, förtroendegivande och långvarigt samarbete.
- Varje anställd i behov av massage, behandlas individuellt för sitt/sina besvär.
- Ditt företag väljer hur ofta jag skall komma, t.ex. några gånger i veckan eller någon gång per månad.
- Vid besvär kan den anställde erhålla instruktioner för hemövningar.

En massageterapeutisk behandling är individuellt anpassad och innefattar en rad olika behandlingsmetoder och olika tekniker. Behandlingen utföres efter att en mer ingående diagnos ställts, bland annat genom samtal med patienten och olika muskeltester m.m.

Låter detta intressant för Ert företag? Då är Du välkommen att kontakta mig för ytterligare information, prisuppgifter och bokning m.m. Jag är mycket flexibel och kan anpassa mig efter Ditt företags behov och tider.

Upplysningsvis vill jag också informera att från och med den 1 januari 2004 har lagen ändrats så att arbetsgivaren får erbjuda massage som friskvård. Arbetsgivaren får dra av hela kostnaden utan att detta behöver tas upp som en förmån för den anställde. För att massagen ska vara skattefri friskvård måste hela personalen erbjudas förmånen.

 

Om mig

Jag har gedigen utbildning och långvarig erfarenhet som massör (diplomerad) från såväl Afrika, England som Sverige och har sysslat väsentligast med arbetsrelaterade besvär såsom ryggvärk, stelhet, problem med nacke/axlar och har sett mycket positiva resultat genom massage.

 
 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28 & 76. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram