Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

Thaimassage

Är en speciell form av massage som också är känd som "latmansyoga".Behandlingen utförs på en mjuk matta där massören arbetar med tryck och stretch över hela kroppen. Förutom händerna använder massören även armbågarna, underarmarna, knäna och fötterna massagen samt sin egen kroppstyngd i de moment som stretchar och töjer ut musklerna.

Kroppen tänjs ut mjukt och harmoniskt med långsamma djupa tryck och stretchrörelserna släpper på blockerade spänningar och energi i kroppen

Stressrelaterade situationer ökar i vårt moderna samhälle samtidigt som vi förlorar mer och mer kontakt med våra egna kroppar. Detta tar sig uttryck i ett växande antal sjukskrivningar, utbrändhet samt olika fysiska och psykiska problem. För att behandla negativa signaler i kroppen söker allt fler människor efter mental och fysiks avkoppling genom olika metoder. Thaimassagen är en 2.500 år gammal österländsk behandlingsform. Man arbetar med kroppens energilinjer och stretchar ut musklerna för att öppna upp energiflödet samt uppnå balans. Denna massageform kan beskrivas som en blandning mellan akupressur, shiatsu och yoga. med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar massören igenom muskler, energilinjer och akupressurpunkter. Genom thaimassagens fysiska bearbetning lösgörs de blockeringar som orsakar smärta och värk. Processen är mycket noggrann och exakt.

I thaimassagen ser man till kroppen som en helhet. Problem i en kroppsdel kan ha sitt ursprung i en annan del och kan därmed påverka andra kroppsdelar. Eftersom man i thaimassagen arbetar igenom hela kroppen erhålls en djupare effekt och bättre resultat. Det är en mycket effektiv massageterapi för att lösa upp blockeringar och spänningar i kroppen.

Thaimassagen passar de flesta människor - från idrottare till äldre. Eftersom den är så effektiv när det gäller djup vila och avslappning, är den bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem. Regelbunden thaimassage sträcker ut leder och muskler till deras normala viloläge och leder till att hela kroppen mår bättre. Med sina unika stretchmoment, är den dessutom bra för människor som är stela och vill öka sin flexibilitet. Effekterna av stretchrörelserna - där patienten har en passiv roll - liknar de som erhålls av yoga. Dess betoning på yttre stimulans genom akupressurpunkter kan även vara bra vid organproblem. Kombinationen av dess metoder gör thaimassagen till en unik kroppsbehandling.

 
 
 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28 & 76. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram