Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

Lär dig att massera

Att röra varann är en viktig del i relationen, ökad harmoni och kärlek

Kärleksfull beröring

De känslor av värme och intimitet som uppstår vid öm och kärleksfull beröring stärker och fördjupar relationen.


Beröring och närhet

I dagens samhälle, med dess uppskruvade tempo, fyllt av stress och höga krav, går ett förfärande antal äktenskap och förhållanden i kras. Missnöja par undrar vart lusten tagit vägen. Män kvinnor känner sig emotionellt utsvultna, oälskade och förbisedda i sina egen hem, i sina mest intima förhållanden. Sexterapeuter och familjerådgivare har därför också i allt högre grad börjat betona vikten av ömhet, beröring och massage som ett sätt för par att bli mer avspända och harmoniska tillsammans. Massage är det mest naturliga sättet att utforska känselsinnet och i att bli berörd.

Känslan i en kärleksrelation kan variera över tid.Till och med tidigt i en relation känner många osäkerhet kring sitt par förhållande. Det kan ge en möjlighet till ett bättre par förhållande eller vara ett tecken på att en större förändring är nödvändig.Tiden efter och mellan parrelationer kan ge relationsproblem man behöver ta hand om. Här kan du få hjälp med och ökad harmoni och kärlek till din partner.

För att lösa kärleksproblem i ett par förhållande behöver man börja förstå hur man kan nå fram till varandra. Känslomässiga svårigheter i detta kan lätt lösas med rätt hjälp. Känslor och tankar som hindrar dig kan, om du vill, effektivt begränsas om de ger dig relationsproblem. Du kan med lite hjälp möta dina svårigheter och tillgodose dina behov så att du får det bättre i din kärleksrelation. Din uppfattning om ditt parförhållande blir tydligare och ditt sätt att hantera det gör att det känns bättre för dig. Massage handlar om beröring, tryck och rytm. Alla mår bra av mer beröring utan mänsklig beröring går vi under. Låt rytmen av massagen följa hjärtrytmen. Massage är en behandling som är helt utan biverkning, dessutom är den både helande och förebyggande på samma gång. Båda för givaren och mottagaren. Jag använder Helt naturligt, eteriska oljor.
lardig

lardig2
 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28 & 76. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram