Effiong - Klassisk Massage, sportmassage och skönhetssalong i Eskilstuna

Honungsmassage


Det är en flera 1000 år gammal tibetans benadlingsmetod som nästan blivit bortglömd i dagen samhälle. Honungsmassage brukar därför ibland kallas för tibetansk honungsmassage. Det är en metod som används för att rena kroppen. Honungen används som ämne för att dra ut förorenad energi ifrån kroppen, samtidigt som den har läkande egenskaper. Honungsmassagen förbättrar din fysiska form, ämnesomsättning, energikanaler, trimmar huden, stimulerar matsmältningen och förbättrar näringsupptaget.

Honungen absorberar toxiner och påskyndar borttransporten av slaggprodukter. Honungen rengör kroppen både på in och utsidan av din kropp och förbättrat lymfcirkulationen.

Massagen utförs oftast på en specifik kroppsdel vid t.ex. värk i leder eller för att minska celluliter.

BEHANDLINGEN REKOMMENDERAS INTE I FÖLJANDE FALL:
* vid svåra hjärt- och kärlsjukdomar
* vid akuta inflammationer
* vid graviditet
* allergi mot honung.honung
IMG 1964 

Hot Stone Massage

Hot-Stone massage bygger på orientalisk filosofi och går tillbaka mer än 3000 år sedan då denna massagemetod användes i det antika Kina och Indien. Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen. Hot-Stone Massage är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Det är en massagebehandling med varma, lena lavastenar tillsammans med väldoftande aroma-oljor.

En Hot-Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite "hårdhänt". Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp. Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på Din kropp. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig.
Ni väljer själv mellan mjuk och hård massage med stenarna. Behandlingen passar alla som tycker om värme, att få varm massage. Syretillförslen till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av de varma stenarna.
Hot-Stone massage är bra för Dig som:
har besvär med kramper, muskelspänningar eller knutor
behöver varva ner/är stressad
har mycket celluliter
har dålig blodcirkulation
vill ge Dig själv en total avslappning

Hot-Stone massage är inte lämpad för Dig som:
 • är gravid
 • har hjärtproblem
 • har svårinställd diabetes
IMG 1029 

 
Vi erbjuder också skönhetsbehandlingar på vår salong i Eskilstuna!

 

 • Klassisk Massage Effiong AB

  Västerås v. 40b
  632 23 Eskilstuna
  P-plats finns nr:28 & 76. Infart på baksidan
 • Kontakta mig på

  Tel: 016 - 551 48 70
  Mobil: 073-541 02 48
  E-post: info@effiongmassage.se
  Godkänd för moms och F-skatt
  Organisationsnummer: 5591802938
 • Följ oss på 

  fb instagram